Arkiver

Sponsoreret indhold

Tips: Derfor bør du overgå til et nyt POS-system

Et moderne point of sale- eller POS-system kan meget mere end blot at føre log over transaktioner, og selvom antallet af features varierer fra system til system, er det efterhånden ikke svært at støve en budgetvenlig løsning op, der rummer integreret lagerstyring af såvel fysiske butikker som den online webshop. At et POS-system viser lagerstatus tæt på realtid er blot én af flere gode features.

Her kan du blive klogere på, hvad et moderne POS-system bl.a. kan byde på af features.

Få det fulde overblik over lagerbeholdning og produktmix

Med et smart POS system får du det fulde overblik ikke blot over lagerbeholdningen for alle dine varer, for du kan også danne dig et nemt overblik over, hvilke varer du rent faktisk sælger. Dette via intuitivt fornuftig varekategorisering, så fx du med en tøjforretning ved, om I stadigvæk har varer til salg fra en forgangen kollektion, og så du kan vurdere behov for øget sortimentsbredde eller -dybde.

Bliv forsynet med data til business intelligence af høj kvalitet

Udover de nævnte features, der rent praktisk letter arbejdsgangen i din virksomhed både for ledelse og service, vil et POS-system også kunne levere business intelligence, du kan bruge til at optimere processer i virksomheden. Eksempler tæller dagsafslutningsrapporter, hvor du kan se, hvilke af dine produkter sælger bedst, og at du kan sammenligne ekspedienternes performance, hvad salg angår.

Skaf et moderne POS system til marketing og kundesegmentering

Et smart POS-system skal selvfølgelig kunne tale med vidt forskellige programmer, og i dag er det ikke usædvanligt at se systemer, der kommunikerer direkte med betalingsløsninger og systemer til marketing. Nye POS-systemer gør det simpelt at sætte e-mail-kampagner op og på nem vis løse flere opgaver som segmentering af kunder, at sende tidsbegrænsede rabatkoder på SMS og meget andet.

Det varierer en del, hvad du kan forvente af POS-systemer – så undersøg dine muligheder.

Skriv et svar