Arkiver

Sponsoreret indhold

Tips: Find et flot smykke til konfirmanden

Hvad er den bedste gave at give en konfirmand? Penge. Svaret vil så godt som altid være penge – i hvert fald hvis du sigter efter at give konfirmanden det, hun selv vil have. Men de rene pengegaver er kedelige gaver, så du bør supplere dem med en billig, men fin ting. Har du at gøre med en pige – eller med en dreng, som føler sig tilpas med smykker – kan du overveje en halskæde eller øreringe.

Vælg et smykke til konfirmanden, der falder i god jord

Nu er markedet for halskæder, øreringe og armbånd bredt. Selv når du ved, at en person kan lide at bære smykker, kan det være svært at vælge det rette. Er konfirmanden fx en type, der er til kranier, blomster eller religiøse symboler? Det sidste kan nok antages at være et ja, da de trods alt har sagt ja til konfirmation. Men vælger du fx en måne halskæde, så er du sikker på ikke at gå helt galt i byen.

Smykke med dynamisk seglform

Måne halskæder bruger nemlig et simpelt, men yndigt symbol, som konfirmanden ikke behøver at have nogen særlige præferencer for at finde yndig. Når der står ”måne”, tænkes der selvfølgelig ikke på fuldmånen, men på halvmånen. Dette seglagtige design viser dynamik, men bærer ingen anden betydning med sig, end den ejeren lægger i den. Måne halskæder er derfor tit en rimelig fin gaveidé.

Måne halskæde til konfirmation og barnedåb

Du kan få månehalskæder og andre smykker med måne- eller stjernesymbolik billigt, hvis du ikke går op i diamanter eller de dyre ædelmetaller – hvilket gæster til en andens barns konfirmation ofte ikke gør. Leder du efter en god gaveidé til den smykkeglade konfirmand – eller måske til forældrene ved en barnedåb? Så prøv at finde et billigt, men smukt smykke med et simpelt symbol, alle kan lide.

Skriv et svar