Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan sparer du ekstra mange penge under Black Friday 2021

Sponsoreret indhold.

Black Friday kan vist ikke kaldes et nyt fænomen her i Danmark længere. Konceptet er nemlig blevet modtaget med storm, og langt de fleste butikker, både fysiske og online, har efterhånden gode Black Friday tilbud.

Hele ideen bag Black Friday er, at forbrugerne kan spare rigtig mange penge, men hvordan sparer du mon egentlig mest?

Det kan du få hjælp med her. 

Find online rabatter

Gode tilbud på Black Friday kan i nogle tilfælde blive endnu bedre, hvis du har særlige rabatkuponer eller andet der giver dig en nedsat pris.

Det er ikke alle rabatter og kuponer der virker sammen med Black Friday tilbud, men hvis du er villig til at bruge lidt tid op til Black Friday, så kan det godt lade sig gøre at finde ekstra gode rabatter på sider som f.eks. Tripplo DK.

Planlæg og research

Det kan være en fordel at handle mange ting på Black Friday, som f.eks. julegaver, ting du selv mangler osv. Men hvor finder man lige de bedste tilbud, og kan du egentlig nå det hele på bare en dag?

Mange butikker annoncerer deres tilbud i forvejen, og fortæller også hvis de kun er begrænset til bestemte tidsrum i løbet af dagen osv. Så du kan spare en del hvis du planlægger og researcher grundigt.

Blackfridaydanmark.dk kan du se tilbud fra en masse butikker samlet.

Læg et budget

Man kan hurtigt blive grebet af stemningen som en dag på Black Friday, og derfor kan det være en god ide at lægge et budget i forvejen, eller tænke over hvad man har brug for, og hvad man ikke har brug for.

Du sparer nemlig ikke særlig mange penge ved at købe noget som du egentlig aldrig kommer til at bruge. Så bliver du let fristet af alle de gode tilbud, så kan det være en god ide at lægge et budget.

Lav en liste

Af flere grunde er det en god ide at lave en indkøbsliste til Black Friday.

For det første sparer du tid, da du allerede ved hvad du går efter, og for det andet så får du ikke købt ting du ikke skal bruge alligevel.

En anden fordel ved at lave en liste er også at du kan sammenligne og researche på priser i forvejen, så du hurtigt kan spotte de gode, og de RIGTIG gode tilbud.

Skriv et svar