Arkiver

Sponsoreret indhold

Køb dit campingudstyr online

Webshoppen CAMPZ.dk er en af Danmarks førende indenfor outdoor og adventure, og deres vision er at sælge gode kvalitetsprodukter til en rimelig pris med en god service, der gør det trygt at købe dit udstyr på internettet. CAMPZ.dk har valgt at ansætte personale, der selv har erfaring med outdoor og adventure og derfor bedre kan rådgive deres mange kunder, som der bliver flere og flere af. Som så mange andre er danskerne ved at finde ud af de mange fordele ved outdoorlivet, herunder camping, som bliver mere og mere populært. Webshoppen CAMPZ.dk oplever, at flere og flere vælger at købe deres campingudstyr på internettet.

Camping før og nu

Tidligere blev camping set som et billigt alternativ til en hotelferie i udlandet, og mange har selv oplevet at sidde rundt om et enkelt primusapparat og spise halvkogte nudler fra en kop, samtidig med at de småfryser. Sådan er det ikke længere, da man i dag kan købe avanceret udstyr, som gør det sjovt og spændende at campere. Det, sammen med at flere og flere har fået øjnene op for et aktivt udeliv med vandreture i Danmark og i udlandet, gør, at det er blevet trendy at campere. Mange fravælger en klassisk ferie med all inclusive på en turistø og vælger i stedet at pakke en rygsæk og vandre. Det kan de gøre i blandt andet Danmark, Norge eller i udlandet. Caminoen i Spanien er meget populær.

Værd at vide om campingudstyr

Inden du kaster dig over det populære campingliv, er det en god ide at have styr på dine behov, så du får det rigtige med, og så du ikke ender med at have alt for meget med, som du ikke har brug for. Du skal selv skal slæbe det hele, så det kan let gå hen og blive tungt, hvis du har for mange unødvendige ting med dig. Webshoppen CAMPZ.dk har uddannet personale, der kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige udstyr til dine behov og kan nemt og sikkert guide dig igennem webshoppen, så der ikke er behov for at se udstyret før køb, og du kan vælge at købe dit udstyr, når det passer dig og være helt uafhængig af butikkens åbningstider.

Hvad skal du købe?

Som udgangspunkt skal du bruge et telt, liggeunderlag og sovepose. Et par gode vandresko er et must. En god rygsæk og et letvægtshåndklæde, som også kan bruges som tæppe eller viskestykke er også nødvendigheder. Hvis du på forhånd ved, det ikke er muligt at spise undervejs, får du også brug for et primusapparat og en gryde, og bestik og en kop skal der selvfølgelig også være plads til. Hvis du skal bo samme sted hele turen og bruge stedet som base, kan du overveje at investere i stole og måske et bord. Et par sokker uden sømme er rare at have, så du ikke får vabler, og en varm jakke kommer du heller ikke uden om. Lag på lag af tøj er måden at gøre det på. Husk at din jakke skal være vandtæt. Cowboybukser anbefales ikke, da de er længe om at tørre. Alt campingudstyret og tilbehøret kan i dag nemt købes online hos CAMPZ.dk.

Skriv et svar