Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan kommer du i gang med e-commerce

Kunne du godt tænke dig at starte din egen forretning på nettet? Eller har du allerede din egen fysiske forretning og vil gerne være til stede på internettet og sælge via digitale kanaler? Så er e-commerce et område du bør undersøge. E-commerce er i princippet bare det at sælge produkter på internettet, via sin webshop eller sociale medier. Det lyder simpelt og det er det for så vidt også, men der er mange ting man skal vide og man skal tage stilling til, så det er ikke noget man bare lige gør. Hvis du gerne vil starte med
e-commerce og vide mere om hvordan man kommer i gang, så kan du læse mere i denne artikel.

Sådan kommer du i gang

Hvis du stadig tænker: hvad er e-commerce og hvordan kommer jeg i gang? Så tager vi det helt fra bunden. E-commerce, er det at sælge sine produkter eller sine ydelser på internettet. Det kan være at man sælger sine produkter i en webshop, på sin hjemmeside, eller ved at oprette business sider- eller profiler, på de sociale medier og sælge sine produkter eller ydelser derfra. Hvis du vil i gang skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilken platform du vil sælge fra. I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i en webshop.

Sådan starter du en webshop

Når du har besluttet dig for at du vil starte en webshop, så skal du først og fremmest have en hjemmeside. Det er ikke så svært at lave sin egen hjemmeside, hvis man bruger en platform som Shopify. Det er nemt at oprette sine produkter og tilføje priser og beskrivelser, og det er også nemt at opbygge selv siden. Fordelen er også, at betalingsløsninger er inkluderet ved Shopify, modsat mange andre steder.

Find et webbureau

Hvis du ikke er så ferm til det med internet og computere, så kan i stedet hyre et bureau, der kan designe din hjemmeside, din webshop, samt uploade din produkter. Så skal du kun står for at modtage ordrer og afsende produkterne, samt tage dig af eventuelle reklamationer og lign. samt markedsføring af din webshop. Du kan også vælge at finde et dropshipping firma, der kan tage sig af denne del af opgaven. Så risikerer du heller ikke at brænde inde med et stort varelager, da et dropshipping firma først producerer ordren, når den bliver modtaget og godkendt. Et dropshipping firma tager sig også af forsendelse og eventuelle reklamationer eller klager, samt ombytning af produkterne, hvis kunden har købt forkert.

Skriv et svar