Arkiver

Sponsoreret indhold

Lækre stole og nyt hardware til gameren

At gaming i dag er blevet en anerkendt sport kan ikke undre de, der i årevis har dyrket gaming med stor indlevelse og passion. For at blive en dygtig gamer skal man besidde mange gode egenskaber, ud over at have top høje skills. Man skal hurtigt kunne gennemskue spillets logik og plot, og samtidigt have en forståelse for modstanderens psykologi. Og naturligvis skal reaktionsevnen være helt i top, hvis man skal vinde over de bedste.

For at kunne holde til de lange sessions foran skærmen er det vigtigt med en god Gamer stol. En god Gamer stol giver støtte de rigtige steder, samtidigt med at den sørger for at der er optimale betingelser for fri bevægelse, der hvor der er brug for det. Mange gamere har sikkert oplevet hvor meget det slider på kroppen, når man spiller, selvom man kun foretager små bevægelser og ryk. Har man en god Gamer stol, så kan man holde meget længere på det lange stræk under de pressede sessions.

En god skærm er afgørende

Når man skal spille længe og have det store overblik, så er det afgørende vigtigt at man har en god Gamer skærm. En Gamer skærm skal have en størrelse, som gør at man kan spotte selv små detaljer, når spillet kører. Kan man ikke det, så misser man let en modstander, der kommer farende langt borte fra. Her er det vigtigt at have en skærm, der har en størrelse og en opløsning, som er virkelig skarp. Høj opløsning er en klar fordel for alle gamere.

En god Gamer skærm må også gerne være en anelse buet, eller konkav, så man får fornemmelsen af surrounding ind i spiloplevelsen. Øjet behøver ikke at stille skarpt, når det skal spotte noget i et hjørne af skærmen, fordi skærmen buer og dermed har samme afstand til øjet som den centrale del. En buet skærm giver en langt mere virkelighedstro oplevelse af spillet, og samtidigt muligheden for hurtigere reaktion. Og med en høj opløsning er man godt kørende.

Læs de nyeste anmeldelser

Går du i overvejelser om at købe Gamer stol eller Gamer skærm, så prøv at læse de nyeste anmeldelser på gamrmagasinet.dk. Her finder du omtaler af de mest interessante, og links, som kan bringe dig videre til mere info. Det er spændende og informativ læsning for en hver, som beskæftiger sig med gaming på et seriøst plan.

Det er en livsstil at være gamer. Mange gamere har konstant tanker i baghovedet, der handler om et spil, de er i gang med at spille, eller nye skills, de skal hjem og øve sig i. Og så er der nogle miljøer online, hvor gamere danner gode, langvarige venskaber, på trods af afstande og landegrænser.

Skriv et svar