Arkiver

Sponsoreret indhold

Har du en passion for vin? Sådan optimerer du din hobby

Interesserer du dig for vin og alt, hvad der dertil hører? Så har du garanteret allerede noget forskelligt udstyr. Men hvis du er nysgerrig på, hvordan du optimerer din hobby endnu mere, så bliver du klogere her.

Opbevar din vin smart

Hvis du har en passion for vin, så har du helt sikkert en masse forskellige flasker. Måske har du endda nogle, som du ikke har lyst til at åbne i nærmeste fremtid, men som du alligevel gerne vil have stående fremme.

Det er svært at opbevare mange flasker vin, hvis ikke du har en særlig vinopbevaring. Der findes både vinreoler, vinholder og vinhylder. Det er forskellige måder at opbevare vin på, så det handler for dig om at finde et system, der passer ind i dit hjem. Der er desuden nogle systemer, der er større end andre. Derfor afhænger det også af, hvor stor din samling er.

Hos Wineman kan du finde alt indenfor vinopbevaring.

Udvid din samling af serveringsudstyr

Når du serverer eller skænker din vin, så er det naturligvis altid en mulighed bare at gøre det af flasken. Men hvis du har lyst til at udvide din samling af udstyr, så er der f.eks. flere forskellige former for karafler. Det ser rigtig flot ud at servere din vin i en karaffel, hvis du har gæster, holder en middag el.lign. Desuden er nogle karafler lavet sådan, at din vin bliver iltet samtidig.

Derudover findes der både folieskærere, drypstoppere, vinpumper, poptrækkere, dekanteringspropper, vinkølere m.m.

Det er ikke nødvendigt med en hel masse udstyr for at gå op i vin, men det er noget, der gør det lidt sjovere og mere nørdet.

Hvis du kender en, der går meget op i vin, så er det også nogle rigtig gode gaveidéer. Det er nemlig aldrig dårligt med mere udstyr.

Skriv et svar