Arkiver

Sponsoreret indhold

Det handler ikke kun om klokken

Et godt outfit handler i høj grad om det gode tilbehør. Det handler desuden om personlighed og originalitet. Med ure fra About Vintage får du netop det. Gode valgmuligheder, der praktisk talt kunne være skræddersyet til din præference. Om du kan lide det maskuline, store ur, eller et mere feminint, strømlinet design er helt op til dig. Valgmulighederne er varierede, men det forholdsvist lille udvalg af designs vidner om kvalitet og en velovervejet designproces, som er vigtig i produktionen af ure i høj kvalitet.

Hvem er du?

Det kan virke som et intimiderende spørgsmål, og voldsomt at stille i forbindelse med ure, men det er, ikke desto mindre det, der bliver stillet når valget skal foretages. Det er et personligt stykke tilbehør, og udtrykker meget mere end klokken. Uret har for længst bevæget sig væk fra sin udelukkende praktiske funktion, og kan nu vidne om langt mere, bl.a. personlighed og stil. I denne klimabevidste tidsalder er det dog ikke kun design og praktikalitet, der er afgørende for valget af et ur. Spørgsmålet ”Hvem er du?” er i høj grad også etisk. About Vintage har en masse initiativer i bestræbelsen på at skabe et CO2 –frit brand, og man kan derfor, med god samvittighed, shoppe hos dem.

Et godt udvalg

Urene fås som sagt i et godt udvalg. Udover at kunne købe urerne som enkeltstående fås de også i gavesæt, hvor det er muligt at få én urskive samt tre remme, du kan udskifte med. I dette tilfælde er du ikke bundet af ét design, men kan skifte det ud i ny og næ alt efter, hvad der passer bedst til tøjet, eller hvilken version af dig selv du gerne vil præsentere på den pågældende dag. About Vintage leverer altså ideelle betingelser for købet af et nyt ur til dig selv eller som en gave til en du holder af.

Skriv et svar