Arkiver

Nyheder

Alternativ udsmykning i hjemmet

Er du en, der elsker lidt nipsting i hjemmet og godt kan lide at se, at det virkelig er hyggeligt? Det kan være, du har lidt træfigurer til at stå rundt omkring på reolerne sammen med diverse vaser og de ting, børnene har lavet som små. Det er skønt at personliggøre sit hjem, og så gælder det, uanset om det handler om en designvase eller en indrammet børnetegning. Det hele har sin charme.

Hvis du omvendt lever meget minimalistisk, er det ikke sikkert, du helt kan gennemskue, hvad der kan passe ind af ting, der ikke er dybt nødvendige, men alligevel giver et tvist af personlighed. En af mulighederne kunne være at kigge på de læderdyr, der produceres af Züny. Det er en rigtig god måde at finde en ting, der både er hyggelig og pynter, men som samtidig har en aktiv funktion som dørstopper. Det er helt op til dig, om du vælger at bruge den som dørstopper, eller om den hellere bare skal stå til pynt.

Vælg den rigtige sammen med børnene

Børn elsker typisk alt, der handler om dyr. Uanset om det gælder en tur i zoo eller i møder en sød hund i snor på en gåtur, er børn tit optaget af dem, og derfor kan du overveje, om de skal have indflydelse på, hvilket læderdyr, der kunne være sjovt og hyggeligt at anskaffe sig. Selvfølgelig skal du også selv have indflydelse, og du kunne for eksempel vælge nogle stykker ud, du alle godt kan lide, og så lade børnene blive enige om, hvilken af dem, de bedst kan lide.

Hvis du har et meget stilrent hjem og stiller et læderdyr som dørstopper, vil det garanteret være noget, besøgende lægger mærke til og måske nævner. Det er en hyggelig samtalestarter, og det er rart at kigge på noget, der skiller sig lidt ud.

Skriv et svar