Arkiver

Guide

Guide: Sådan planlægger du din næste konference

Det kræver overblik og planlægning at holde en konference. Til gengæld er det en god måde at formidle ny viden på, dele erfaringer, sælge bestemte produkter el.lign. Du samler nemlig en række deltagere, der kommer for at høre det, du har at fortælle om. Men hvordan planlægger du egentlig en konference?

Find en passende lokation

Dit valg af lokation har helt sikkert noget at sige, når du planlægger en konference. Det er nemlig vigtigt, at der er en god og passende atmosfære. Dit valg af lokation skal passe til dit arrangement. Skal det være et stort og formelt lokale med plads til mange mennesker? Skal det være et mindre sted med en hyggelig atmosfære? Eller skal det være noget helt tredje? 

Det er derudover også en god idé at tænke over, hvor du placerer din konference rent geografisk. Det er nemlig en fordel, hvis det er et sted, der er nemt at komme til for dine deltagere.

Servér mad og drikke til dine deltagere 

Der er ikke nogen, der ikke nyder at få lidt mad og drikke inden et større møde. Derfor er det en god idé at byde dine gæster velkommen med en lille bid mad, en appetizer el.lign. Det er en god måde at starte en konference på. 

Du kan altid få hjælp af et cateringfirma, så du slipper for selv at tænke på det. Catering og mad ud af huset til formål – bestil her!

Test din teknik før din konference

Hvis du præsenterer noget på en storskærm, taler i en mikrofon el.lign., så er det altid en god idé at teste alt det, før du holder din konference. Selvom fejl er helt almindeligt, så er det utjekket, hvis der er noget teknik, der driller. Det kan du derfor mindske risikoen for, hvis du tester det inden.

Skriv et svar