Arkiver

Blog

Du kan nemt sikre dig selv med en A-kasse

Uanset om du ejer eller lejer en bolig, så er der månedlige betalinger, som skal falde til tiden, for at du kan blive boende. Men hvad nu hvis du bliver opsagt? Hvor længe har du så råd til at betale dine boligudgifter, og hvad nu, hvis du ikke finder et nyt job lige med det samme? Du kan få hjælp og ro i maven, ved at melde dig ind i en a kasse. Det er en god sikring for dig, til at kunne få betalt dine boligudgifter, i de perioder, hvor du er ufrivilligt ledig på arbejdsmarkedet.

Hvilken A-kasse skal du vælge

Der er mange udbydere af A-kasser på markedet. Du kan prøve at finde en oversigt over priserne på de forskellige udbydere, og se hvad du får for pengene hos den enkelte udbyder. Det kan også godt betale sig at se andres anmeldelser af A-kasserne, inden du vælger din. En god idé er også at forhøre sig i sit netværk, hvad folk har af erfaringer, også når ledigheden rammer, da det jo er der, at man virkelig har brug for sine A-kasser. Sørg for at melde dig ind, inden du bliver ledig.

Et fjollet sted at spare

Mange har nok den holdning, at A-kasser nemt kan spares ud af budgettet, og det kan det da også sådan lige indtil du bliver ledig og fortryder. Lidt på samme måde, som hvis du sparer din indboforsikring væk, og pludseligt står med et indbrud, som ingen erstatter. Det er faktisk ikke så dyrt igen, at være medlem af en A-kasse, og pengene er godt givet ud, den dag du står, og har brug for hjælp til at dække dine boligudgifter, og dermed kunne beholde dit hjem. Meld dig ind allerede i dag.

Skriv et svar