Arkiver

Sponsoreret indhold

Find den rigtige BH-størrelse til dig

Der er ikke noget mere irriterende at have en BH på, der ikke helt passer din barm. Hvis en BH skal gøre sit arbejde korrekt, så skal den give god støtte og komfort til dig hele dagen. Det kan være svært at vide, om man egentlig har den rigtige BH-størrelse eller ej. Det kan du heldigvis finde hjælp til! Læs med i denne artikel, om hvordan du finder den rigtige BH-størrelse til dig.

Prøv flere størrelser af

Hvis du gerne vil finde den rigtige BH-størrelse til dig selv, så kan du starte med at prøve forskellige BH’er af i en lingeributik eller en tøjbutik, der også forhandler undertøj. Tag forskellige størrelser med dig i prøverummet, så du har et bredt udvalg at vælge imellem. Nogle gange skal man en størrelse op i skålen, så din barm får den rette støtte og komfort hele dagen. Du skal også tænke på størrelsen rundt om livet, da det helst ikke skal sidde og gnave dig ind i siden. Det kan efterlade mærker, når du tager din bh af om aftenen.

Henvend dig til en specialist

Hos de fleste lingeributikker kan du få eksperthjælp til at finde den rigtige bh-størrelse til dig. Det kan godt virke grænseoverskridende at få en fremmed person ind og måle dig op, når du står afklædt. Men det er for dit eget bedste, så du finder den helt rigtige bh-størrelse. De har et særligt målebånd, der kan afgøre hvilken størrelse du egentlig er. De fleste vil erfare, at de er en størrelse større end de egentlig troede. Selvom skålen kan se stor ud, vil den sidde perfekt til din barm, når du får den på. Så det er værd at henvende sig til eksperterne, når man skal finde den rigtige bh-størrelse.

Opsøg specialbutikker

Hvis du er en kvinde, der har en større barm end andre, så findes der en masse butikker og online shops, der forhandler med større bh-størrelser. Det er bh størrelserne fra E-O, som vi snakker om. Det er nemlig ikke alle tøjbutikker, som f.eks. H&M, der forhandler disse størrelser. Det er bedre med en god kvalitets bh, fremfor en, der ikke passer dig og din barm. Du kan måske godt være bange for, at bh’erne i de større størrelser ikke er så pæne til dig. Men du kan finde et stort udvalg af smarte og flotte designs fra samtlige forhandlere.

Skriv et svar