Arkiver

Sponsoreret indhold

Nye sneakers

Nogle mennesker ser måske deres sko som et praktisk stykke tøj, som skal være gode og gå i, og ikke kunne så meget andet. Tager man et kig på dagens modebillede, vil man dog se, at det især præges af sneakers. Mærker som Nike, New Balance og Adidas er nok de mest fremtrædende. Det er med god ret, fordi de laver nogle af de mest ikoniske sko på markedet. Er du på udkig efter et par sko, der kan pifte din garderobe lidt op, og vil du samtidig gerne lære, hvordan du tager dig bedre af dine sneakers, så gives der lidt gode råd her.

Den bedste model for dig

En især ikonisk model fra Nike, som altid er på mode, er Jordan 1. Opkaldt efter basketballspilleren Michael Jordan, er denne sko en af de mest tidsløse sneakers på markedet. Find dine nye Jordan 1 her. Når man køber en sneaker, om det er denne Jordan 1 eller en anden, skal man ikke gå på kompromis. Der er mange ting at tage stilling til. Skal skoen være high- mid- eller low-top. Hvilken farve skal skoen være. Du skal tage stilling til, om skoen er behagelig, og så meget andet inden købet. Det skal du ikke lade dig slå ud af. Laver du et velovervejet køb, så forlader du det med en følelse af at have brugt dine penge godt.

Tag dig godt af dine sko

Følelsen af, at have brugt sine penge godt forlænges, når man tager sig godt af sit indkøb. Sneakers kan være specielt besværlige at tage sig af. De bliver beskidte, får en grim lugt, bliver grimme på toppen, eller alt muligt andet. Hvis man dog bare husker, at tage sig godt af dem, kan man forebygge dette. Det kan indebære f.eks. at håndvaske dem regelmæssigt, lade dem tørre helt mellem brug, og beskytte dem så snart de kommer ud af boksen.

Skriv et svar