Arkiver

De små aktuelle

3 sjove familieaktiviteter i Odense

Er du bosat i Odense, og skal du have besøg af hele din familie? Mangler du derfor nogle oplevelser, som både store og små kan være med til, så i alle kan have en hyggelig stund sammen? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig en lille guide til, hvad du kan lave, når familien er i Odense. Læs mere her eller på https://odense-netavis.dk/ og bliv klogere på den fantastiske bys muligheder.

Jernalderlandsbyen Odins Odense

I udkanten af det nordvestlige Odense finder du Jernalderlandsbyen Odins Odense. Her er blandt andet den kendte julekalender ’Tinkas Juleeventyr’ optaget, men til daglig er det et sted, hvor du kan komme og høre om jernalderen og vikingetiden i Danmark. I kan blandt andet udforske rekonstruerede jernalderhuse, og det er derfor også den helt perfekte aktivitet for familien, der gerne vil lære.

Oplev et sus af spænding på væddeløbsbanen

Har i folk i familien, der går op i sport, eller måske helt konkret heste, kan i med fordel tage et smut forbi Fyens Væddeløbsbane. Her kan i nemlig få fornøjelsen af hestenes hidsige trav samt en konstant galoperen. Det er et sted, der er fyldt med konkurrence og spænding, og årligt tiltrækker væddeløbsbanen altså mere end 30.000 gæster. De uforglemmelige øjeblikke har stået på lige siden 1935, og det er en helt unik oplevelse, som i ikke vil gå glip af.

Museum for hele familien

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du tage familien med på museum. I Odense kan du nemlig besøge Odense Bunkermuseum, der skildrer det hårde politiarbejde, der fandt sted under Den Kolde Krig. I vil blive beriget med en underjordisk vagtcentral og spændingsfyldte historier fra en mørk tid i Verdenshistorien.

Skriv et svar