Arkiver

Blog

Hvor køber du dine kjoler?

De fleste kvinder kender det ganske godt. Man har lyst til at købe nyt tøj, og man klikker med det samme ind på den hjemmeside man plejer, eller besøger den butik i storcentret eller gågaden som man normalt handler i. Dette er selvfølgelig en tryghed, og man ved hvad man får.

Men som med så meget andet, ja så er der ikke meget udvikling i dette, ej heller flytter det vores horisont eller udfordre os. Dette sker desværre ofte. Dette betyder også, at mange nye forhandlere eller brands desværre ikke altid for en chance. Men du kan i denne artikel læse om en nordjysk hjemmeside der sælger smukt kvindetøj, som har taget ikke bare nordjyderne, men hele Danmark med storm.

BYIC har alt du skal bruge

En nyere opstartet virksomhed, som først så dagens lys i 2005, har udmærket sig. BYIC er som sagt både opstartet og drives i dag også af nordjyske kvinder. Disse kvinder har et ønske om at sælge lækkert tøj til kvinder i alle aldre, fra barn til voksen.

De sælger derfor lækre strik, smukke kjoler, godt siddende jeans og bukser samt varme jakker eller måske det helt rette habitsæt til dit kontorjob. Der er alt du overhovedet kan ønske dig. Du vil på BYIC’s hjemmeside finde brands såsom: OBJECT, A-View, Moves by Minimum, Vero Moda, Pieces, Y.A.S, Vila og mange, mange flere.

Dette betyder altså, at uanset dine præferencer, ja så er du sikker på at der vil være lækre styles for dig.

Mangler du en ny kjole?

Hvis der er noget du altid kan finde på BYIC’s hjemmeside, ja så er det Kjoler. Der er et hav af kjoler, og du kan ved hjælp af linket se det store udvalg, i blandt de mange forskellige mærker. At der sælges så forskellige brands, gør også at BYIC passer til mange forskellige kvinder, da der er noget i alle prisklasser og en stil der passer til de fleste.

Uanset om din nye yndlingskjole skal være en maxikjole, om den skal være fyldt med farver, have smukke ballonærmer, en stor krave, eller måske bare en simpel sort kjole, så klik på linket og find den allerede i dag.

Skriv et svar