Arkiver

De små aktuelle

Køge – et utal af seværdigheder

Køge by er en levende og aktiv by og er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby! Der er mange forskellige ting at se og opleve i Køge. Byen huser blandt andet mange spændende og fascinerende museer. Heriblandt Køge Maritime Modelbyggerlaug, som er en udstilling der omhandler modelskibe. Byen har derudover også et lokalhistorisk museum og Køge Museum om vikingetiden. Det i den grad også værd, at besøge Kjøge Mini By. Her er der nemlig blevet opført en historisk korrekt udgave af Køge by, som den så ud i år 1865 blot i størrelsesforholdet 1:10. Dette er dog kun få af mange  – listen over seværdigheder i Køge er lang og du kan læse mere om byen her https://koegenetavis.dk

En by fyldt med kunst

For de der nyder kunst i alle dets afskygninger, har en del at give sig til i Køge. Byen har nemlig flere kunstgallerier og kunst udendørs i form af Tape Art som er skabt af internationale kunstnere. Denne fantastiske udendørs kunst kan spottes rundt i bybilledet og er nem at finde – du skal blot følge kortet over kulturruten i Køge. Ydermere for de der elsker at fyre den af til god musik, afholdes der hvert år en uges fest med musik på Køge Torv i uge 35. Her er alle velkomne og der er gratis adgang!

I et med Køges skønne natur

Køge by er omgivet af skøn og fredlig natur. Her findes både vandre- og cykelruter som sætter de perfekte rammer for en smuk tur. Køge Å-sti snor langs Køge Å og her er det idyllisk at gå, cykle eller løbe en tur. Også Bronzestien er et populært valg til spadser-turen. Det er i den grad også værd at tage til Kimmerlev Sø, som er beliggende i et dejligt naturområde – om det er fordi man medbringer fiskestangen, badetøjet eller bare ønsker at nyde udsigten udover søen.

Skriv et svar