Arkiver

Blog

Hop med på mad bølgen og lær nye tricks online

Der findes rigtig mange dygtige madbloggere. De kan være alt fra autodidakte kokke, til uddannede kokke, kendte gennem sociale medier eller fra fjernsynet. Sammen med disse madbloggere er madlavningen blevet en trend. Og det er en trend hvor man lærer mere ved at være med i deres onlineunivers.

Vælg de områder, der interesserer dig 

Hver kok eller mad person har sin egen verden eksempelvis gennem deres sociale medier eller blog. Derudover har mange også udgivet bøger eller lignende. Du kan selv vælge hvilket slags køkken du er til og finde frem til nogen som netop er dykket ned i den del af madlavningen. Det være sig det udenlandske køkken, bæredygtighed, vegetarisk, kaffe, kager og meget andet. 

De kender til rigtig meget indenfor deres felt og kan give ikke bare gode opskrifter, men også mange gode fif til hvordan du får det bedste resultat. Fordi man ikke længere er fastlåst i fysiske bøger, kan man også se filmklip og billeder af hvordan maden skal forberedes, laves og anrettes. På den måde bliver det langt nemmere at omsætte ordene i opskriften til handling. Du lærer altså rigtig meget ved at følge med online når du også skal blive god i køkkenet. 

Få deres foretrukne køkkenredskaber 

Nogle af disse personer er også gode til at hjælpe folk med at finde frem til gode køkkenmaskiner. Fordi de måske er blevet spurgt af forskellige forhandlere om de vil teste netop deres bud på den bedste maskine indenfor et bestemt felt. På den måde kan du for eksempel få lov til at se en sous vide maskine test og bagefter finde ud af hvilken du selv vil købe. 

Det er rart at have set maskinen i aktion inden man selv bruger penge på den. Netop sous vide er meget populært og giver dig kød som på restauranterne.

Skriv et svar