Arkiver

Sponsoreret indhold

Disse to trends fra corona-tiden er kommet for at blive

Der er flere ting, som corona-nedlukningerne gjorde til en vane for mange danskere og dermed omdannede til trends. Pludselig stod hele Danmark og næsten hele verden nemlig i same situation, og det gjorde, at en del mennesker reagerede på samme måde og på andre punkter blev tvunget til at omlægge deres hverdag.

Hjemmearbejde har fordelagtigheder

En af de ting, som corona-nedlukningerne gjorde til en slags trend, er hjemmearbejde. Der er nu mange, der stadig sidder på deres hjemmekontor de fleste af ugens dage og arbejder enten, fordi deres firma stadig er bekymret for smitteudbrud på arbejdspladsen eller, fordi firmaet har opdaget, at hjemmearbejde har mange fordele. Du kan på denne netavis fra Svendborg bl.a. finde en artikel om nye regler for hjemmearbejde, der er blevet vedtaget af Folketinget – for både i Svendborg og mange yderligere kommuner har hjemmearbejde vist sig at være meget mere end en nødsagelighed.

Glem ikke de forfriskende gåture igen

Noget andet, corona endte med at gøre til en vane for adskillige personer, er at bevæge sig frivilligt udenfor uden noget andet formål end at nyde roen, den friske luft og sit eget eller hinandens selskab. Der er blevet gået mange flere ture, da familiearrangementer såsom julefrokoster eller fødselsdage har måttet foregå udenfor måske med en vis afstand til hinanden for, at det ville være tilladeligt at afholde.

Dog er der også mange, der muligvis netop pga. det forøgede hjemmearbejde har haft brug for at komme mere ud for ikke at føle sig for indespærret i hjemmet. Denne vane er det ingen skam at have tilegnet sig, og den må meget gerne blive nu, hvor dit arbejde måske atter er blevet flyttet tilbage på din fysiske arbejdsplads. Det er nemlig kun sundt for hovedet og kroppen at blive luftet indimellem og komme på afstand fra hverdagens problemer og udfordringer.

Skriv et svar