Arkiver

Sponsoreret indhold

Hold den bedste børnefødselsdag for dit barn

Når dit barn har fødselsdag, betyder det sikkert en hel del for dem, at der bliver afholdt et brag en fødselsdagsfest for dem sammen med klassekammeraterne. Det er også en almindelig tradition, at når et barn – i hvert fald i den første halvdel af folkeskoletiden – har fødselsdag, inviteres der til børnefødselsdag.

Tag ud i naturen

Er jeg kreativ nok mht. aktiviteter, hvor mange penge vil det koste, har jeg tid og overskud til det – det er blot få af mange bekymringer, du som forælder kan have i forbindelse med at arrangere en fødselsdagsfest for dit barn. Men bare gør dit bedste – mere forlanges ikke.

Noget, nærmest alle børn elsker, er at bevæge sig og opholde sig i naturen. Derfor er en fødselsdag udenfor, fx på en shelterplads eller bare i et naturområde såsom skov, ganske ideel. Børnene synes, det er sjovt, og forældrene behøver ikke at bekymre sig om hjemmets tilstand. Oplever du desuden ofte, at dine aviser ender med at flyde over det hele derhjemme, kan du evt. besøge Thisted Netavis. Netaviser og online nyhedsmedier generelt – også andre end Thisted Netavis – sparer dig for at rode boligen til med aviser.

Fødselsdag med overnatning

Hvis fødselsdagen afholdes på en shelterplads, er det oplagt at inkludere overnatning i arrangementet. Dermed behøver der ikke være nogen fast tidsplan for dagens aktiviteter, og børnene vil more og hygge sig med at få oplevelsen sammen. Det er ovenikøbet nemmere for de andre forældre, for så skal de ikke køre to gange samme dag.

Arrangér lege og konkurrencer for børnene

Børn holder af at blive aktiveret gennem leg. Nogle har et konkurrencegen, der kan blive stimuleret til netop fødselsdage, hvor opsætningen og tiden er til at afholde konkurrencer. Lege uden konkurrenceelementet er dog også gode at have med, så det hele ikke kommer an på at vinde.

Skriv et svar