Arkiver

De små aktuelle

Oplevelser i Herlev – Kig med her

Hvis du er på udkig efter spændende og interessante oplevelser i Herlev, så er du altså kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi udvalgt nogle interessante oplevelser, som du bare ikke må gå glip af, når turen går til den smukke by. Herlev er en bydel placeret i Storkøbenhavn med kun ca. 11 kilometers beliggenhed nordvest for Københavns Centrum. Her i byen er der rigeligt af oplevelser. Tag et kig her og se om der nogle spændende oplevelser for netop dig og familien.

Action og leg i Herlev

Har du børnene med, så er der masser af udfordrende og action fyldte aktiviteter i Herlev. Her i Herlev er der nemlig to kæmpe legelande, der er kendt som Happy Legeland og Leos Legeland. Happy Legeland her i Herlev byder på aktiviteter for hele familien og er et stort hit hos børnefamilier. Legelandet har åbent året rundt og byder på udendørs legeland med trampoliner, sjove skydeborde, lego-arealer, fodbold arenaer, rutchebaner, ballon-arealer og meget, meget andet. Det andet legeland, der er bedre kendt som Leos Legeland, er en af Nordens største legelandskæder og har åbent hele året rundt.

Power Racing – Herlev

Kan du lide fart og konkurrence? Så er Power Racing her i Herlev det rette sted for dig! Her ved Power Racing i Herlev finder du en af Danmarks mest populære elektriske gokartcentre med en professionel og topmoderne indendørs bane, der er belagt med ægte asfalt som de rigtige racerbaner. Banen i Power Racing hallen er 300 meter lang og du kan være helt sikker på, at i får en vild oplevelse som i sent glemmer. På banen er der rigtigt mange udfordrende og hurtige sving, og der kan være op til 12 gokarts på banen ad gangen.

Her i Herlev kan du være sikker på at få vidunderlige oplevelser du sent glemmer. Hvad venter du på? Planlæg turen til Herlev med familien allerede nu!

Skriv et svar