Arkiver

Sponsoreret indhold

Styr på det praktiske i en svær situation

Står I midt i en skilsmisse? Det er aldrig en rar situation, og der kan være rigtig mange ting, der spiller ind. Først og fremmest er der de personlige faktorer, og I har måske oplevet, at I har børn, der kommer til at stå lidt i klemme mellem to forældre, når mor og far ikke længere skal bo sammen. Det kan sagtens lade sig gøre at finde gode løsninger, og der er rigtig mange skilsmissefamilier i Danmark, så man står ikke alene, men derfor er det alligevel ikke nogen rar situation at være i.

Når man står i en skilsmisse, er der også mange praktiske ting, man er nødt til at ordne. Hvis I har fælles bolig, spiller økonomien meget ind, og I skal have delt de værdier, I er fælles om. Det kan være rigtig svært at gennemskue, hvordan det skal gøres, især fordi I formentlig står på et sted, der lige nu er lidt sårbart. Derfor kan man få hjælp til et skilsmisseskøde, så det hele kommer til at gå, som det bør, uden der er nogen, der er blevet snydt, når det hele er gjort op. Det er rart at vide, at der er et par professionelle øjne, der har arbejdet på jeres sag.

Få ro over tingene

Det kan føles temmelig uoverkommeligt at skulle stå for at dele boet mellem sig, når der er ting, der har gjort, at man ikke længere skal bo sammen. Alligevel kan det for alle parters skyld godt betale sig, at man får det gjort i god ro og orden. På den måde kan du fremover tænke på, at det er gået godt og rimeligt til, så der ikke er nogen af jer, der efterfølgende pludselig føler, at der er noget, der ikke er gået, som det skulle.

Hvis I føler jer alene i jeres skilsmisse, kan I sagtens få forskellige former for rådgivning. Der er mange mennesker, der arbejder med folk i jeres situation, og som sidder med opgaver som jeres til hverdag. Det betyder også, at de har enormt stor erfaring med at håndtere situationer som jeres, hvilket gerne skulle betyde, at I føler, I får god, professionel rådgivning og vejledning til at nå videre til et sted, hvor I begge føler, I har det godt. Det gør det hele lidt nemmere, selvom situationen aldrig bliver god at stå i.

Skriv et svar