Arkiver

Blog

Har du også uønsket hårvækst og sart hud?

Langt de fleste af os har en form for hårvækst et eller andet sted på kroppen, som er dybt uønsket. Hvis man samtidig har en ret så sart hud, så kan det være meget svært lige pludselig at skulle komme af med denne uønskede hårvækst. Læs mere her om dine muligheder.

Vær skånsom mod din hud når du barberer

Hvis du gerne vil have succes med din barbering, så handler det også om at være skånsom mod din hud imens du barbere. Og dette kan tage mange forskellige former. Det handler for eksempel først og fremmest om at bruge en skraber, som er rettet mod at være skånsom mod huden. Her er der nogle skrabere der er meget bedre end andre.

Vær også omhyggelig med ikke at bruge en skraber, som er beskidt. Hvis den er beskidt, så kan den hurtigt gå hen og lave mere ravage på huden. Det kan også give en meget irriteret og rød hud, hvis du ender med at rive dig lidt og disse bakterier går ned i såret. Det kan være meget fristende at bruge den samme skraber igen og igen. Men det er den sikre måde hvormed, at du får røde knopper på huden.

Få fjernet håret permanent

Du kan naturligvis også vælge at få håret fjernet permanent. Det kan du vælge at gøre ved en professionel eller ved at købe en maskine, som du bruger selv derhjemme. Den kan du for eksempel købe på Skyskin.dk. Derinde kan du hurtigt finde en hårfjerner, som slet ikke er svær at benytte sig af.

Der er overraskende mange danskere som ikke er klar over, at dette er en mulighed for dem. Men det kan være en meget god løsning at få permanent hårfjerning, hvis du har en masse uønsket hårvækst samtidig med at din hud er ekstra sart.

Skriv et svar