Arkiver

Guide

Skal du gå Caminoen?

Leder du efter den helt store vandretur, og den vandretur, som mange mennesker drømmer om at gå på et tidspunkt i deres liv? Så er Caminonen et godt svar. Måske drømmer du om at komme lidt væk fra det hele, især ovenpå corona. Så kan man godt få en trang til at komme væk, komme ud fra Danmarks grænser, og opleve noget andet, se noget andet. Interessen er kun steget siden nogle landegrænser så småt begyndte at åbne op igen efter corona, hvor antallet af rejsende, til at gå Caminoen, især toppede omkring marts 2022.

Hvem skal du gå Caminoen med?

Der er mange muligheder helt generelt, hvis man gerne vil gå Caminoen. Nogle mennesker går den selv. De mange kilometer i benene er også et godt refleksions tidspunkt. Det kan give en mulighed for at gå og overveje en masse ting i ens liv, som man måske ikke får gjort til dagligt hjemme på kontoret – eller har tid til i en presset hverdag. Det er frihed at gå med dig selv, og give dig selv plads til alle de tanker og følelser, der kan komme på sådan en tur. Både når det hele er fedt og kører, men også når benene er ved at være trætte, og man er ved at blive lidt presset. Man kan også sagtens gå Caminoen med sin familie eller venner. Mange gør det til en tur, især unge som holder sabbatår, tager på denne vandretur sammen.

Hvad skal du huske hvis du skal gå Caminoen

Der er mange vigtige ting at huske, når man skal ud og vandre så langt. Vigtigst er alt er selvsagt nok et par rigtig gode vandresko. Fødderne skal helst kunne klare alle de kilometre, som de skal gå. Derudover er det også rigtig vigtigt at have en god rygsæk. Den skal være på ryggen i mange timer og med stor oppakning.

Skriv et svar