Arkiver

Sponsoreret indhold

Er din baby begyndt at kravle rundt en masse?

Der er mange milepæle, når man får en baby. Hver og en er helt speciel som forælder – især når det kommer til noget, som når baby begynder at kravle. Det er en af de sidste skridt inden, at baby kan begynde at gå selv. Der er forskellige ting, der er gode at være opmærksom på, når denne fase begynder – læs mere om dem, ved at læse videre her.

Dette tilbehør kan være en stor hjælp

Når din baby begynder at kravle rundt i hjemmet, er det noget, som kan være en smule nervepirrende som nye forældre. I de fleste hjem er det nemlig noget glat gulv, som de skal kravle på. Dette kan føre til, at de nemt glider rundt. Det kan derfor være en god ide med noget som skridsikre kravle strømpebukser og kravle knæbeskyttere, som har gummi-dutter på sig.

Disse vil sørge for, at din baby ikke glider så nemt rundt som før, når der skal kravles derud af. Dette vil måske også være med til at give dig lidt mere ro i maven. Du kan finde kravle strømpebuser, kravle knæbeskyttere og skridsikre strømper hos GobabyGo her.

Køb eventuelt tæppe, til de glatte gulve

Når din baby først begynder at kravle rundt en masse, er der ingen vej tilbage – nu står den nemlig på kravleri den næste stykke tid. Det kan dog som sagt være en smule nervepirrende som forælder, hvis gulvet derhjemme er rigtigt glat.

Det kan derfor være en god ide at overveje, om der måske skal købes lidt tæpper til de glatte gulve. Det kunne for eksempel være noget som et stort løst tæppe, som kan lægges i stuen. På den måde vil der ikke være lige så stor chance for, at din baby glider, når der skal kravles en masse rundt derhjemme.

Skriv et svar