Arkiver

Nyheder

Ny sammenligningsplatform skal gøre det lettere at vælge den rette lydbogsapp

De seneste år er der sket en voldsom stigning i antallet af lydbogsapps, hvilket betyder, at der i dag er næsten ti forskellige apps at vælge imellem, når man skal streame lydbøger. For nyligt blev Lydboelgen.dk lanceret med henblik på at overskueliggøre valget af lydbogsapp.

Chapter, BookBeat, Podimo og Mofibo er blot et lille udsnit af det samlede lydbogsapp-marked. De seneste år er der nemlig kommet en del nye spillere til, hvilket har ført til, at lydbogsapp-markedet i dag kan føles som lidt af en jungle at skulle navigere rundt i.

Sådan havde iværksætter-duoen Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou det i hvert fald, da de for et lille års tid siden ledte efter en lydbogsapp, der imødekom deres ønsker og behov.

Deres udfordringer med at navigere rundt i lydbogsapp-markedet førte til, at de besluttede sig for at lave en sammenligningsplatform. Denne platform fik navnet Lydboelgen.dk og blev lanceret for fire måneder siden.

Overskuelig oversigt samt anmeldelser

På Lydboelgen.dk kan du finde en overskuelig oversigt over de – ifølge Casper og Jesper – 7 bedste lydbogsapps, markedet byder på.

Via oversigten kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor mange bøger de forskellige apps giver adgang til, om de forskellige apps byder på nogen gratis prøveperiode, og hvad et månedligt abonnement koster hos de enkelte apps.

Foruden oversigten finder du på Lydboelgen.dk anmeldelser af de lydbogsapps, der fremhæves.

Via disse anmeldelser kan du få indsigt i, hvor godt de forskellige apps performer inden for følgende områder:

  • Udvalg
  • Brugervenlighed
  • Ry hos forbrugerne
  • Variation i udvalg
  • Pris.

Generelt højt niveau

Af de lydbogsapps, som Lydboelgen.dk har testet, er der ingen, der klarer sig decideret dårligt.

Den app, der har klaret sig svagest, har scoret 3,6 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være hæderligt.

Størstedelen har dog scoret over 4, hvilket vidner om et generelt højt niveau hos danske lydbogsapps.

Skriv et svar