Arkiver

Sponsoreret indhold

Er du klædt godt på til fisketuren?

Det er altid sjovt og afslappende at tage på fisketur. Især hvis man har udstyret i orden. Det kan måske være en smule overvældende at begynde sin egen samling af fiskeudstyr. Du spørger måske dig selv, hvad du egentlig har brug for. I denne guide har vi skåret helt ind til benet og fortæller dig fire ting, som egentlig indeholder alt hvad du for brug for. De er:

  • Fiskestang

  • Fiskehjul

  • Fiskeline

  • Blink

Mere har du faktisk ikke brug for. Du kan gå i din lokale lystfiskerforretning eller også finde glimrende fiskegrej fra westin. Her kommer en kort guide til hver ting.

Fiskestang

Fiskestangen er dit vigtigste udstyr, og svarer lidt en jægers riffel. Når du køber en fiskestang, så sørg for at den ikke er for lang, da den kan blive meget klodset og svær at håndtere, især hvis du er nybegynder.

Fiskehjul

Fiskehjulet kan sammenlignes en motor, og er det som tillader dig at styre din fiskeline. Der er mange forskellige specifikationer som hører til et fiskehjul, så et godt råd til en nybegynder er at holde det enkelt. Køb et hjul, som gør det som det skal og ikke mere. Du kan altid supplere med et mere avanceret i tkat med at dine evner vokser.

Fiskeline

Der findes fiskeliner med forskellige styrke, så derfor er det en vurderingssag, hvad man skal bruge af styrke. Der findes ikke noget værre end at miste en fisk på grund af en knækket line, så hvis du vil være på den sikre side, så køb endelig en line med middel til stor styrke.

Blink er det som skal lokke fisken til. Det skal med andre ord ligne noget som fisken har lyst til at sætte tænderne i. Sæt dig derfor først ind i hvad din udkårne fisk spiser og vælg et blink ud fra det.

Skriv et svar