Arkiver

Blog

Leonora Holidays er et nyt dansk rejsebureau

Danmark er en skattekiste fyldt med slotte, kroer, godser og hoteller omgivet af vand og skov, og du kan i vores lille land finde nogle af de allerbedste og romantiske ophold. Det nye danske rejsebureau Leonora Holidays ved, hvad Danmark har at byde på. Derfor har de samlet en lang række lækre ophold, så du kan opleve de mange perler, vores land har at byde på.

Hvis du ønsker en pause fra en hektisk hverdag, kan du her blive klogere på, hvad Leonora Holidays kan hjælpe dig med.

Håndplukkede danske ophold

Hos Leonora Holidays har du de bedste ophold i Danmark samlet på et sted. Hvad enten dine tanker kredser om et lækkert gourmetophold på et slot på Fyn, et romantisk kroophold på Sjælland eller en afslappende weekend for dig og din bedre halvdel på et hotel i Jylland, kan du være sikker på at finde det helt rigtige hos Leonora Holidays. 

Rejsebureauet har gjort arbejdet for dig og håndplukket enestående ophold rundt omkring i det ganske danske land. Det eneste, du skal beslutte dig for, er, hvor du ønsker at tage hen, og hvornår du vil afsted.

Du vælger selv hvornår du rejser

Mange af os har en travl dagligdag, der ikke altid er let at planlægge. Det kan til tider gøre det vanskeligt at arrangere ophold, da man typisk er bundet af bestemte datoer. Er det svært for dig at vide, hvornår din kalender tillader et gods- eller krohold, kan du med fordel bestille via Leonora Holidays. Her bestemmer du nemlig helt selv, hvornår du vil afsted.

Med deres meget fleksible booking får du friheden til selv at vælge den dato, der bedst passer dig og din partner på opholdet. Bureauet fokuserer på, at du får tilbragt kvalitetstid med dine nærmeste, og derfor har du mulighed for at booke en dato, der matcher jeres dagligdag, uanset om I ønsker at tage afsted om en uge eller om en måned.

Hunde er velkomne

Har du en lille firbenet ven, du gerne vil have med på opholdet, tilbyder Leonora Holidays flere ophold, hvor hunde er velkomne. Dem finder du ved at se efter “hund velkommen” ikonet inde på hotelsiden.

Har du din hund med, bør du altid nævne det over for hotellet, da der kan være værelser specifikt til gæster, som medbringer hund. Nogle gange skal du betale et ekstragebyr for hunden. Det bliver opkrævet af hotellet og skal betales hos dem, inden du tager afsted.

Gennemsigtig kundeservice sikrer en god kundeoplevelse

Det er ikke altid let at gennemskue rejsebureauers priser på ophold, og der kan til tider dukke uønskede overraskelser op i form af skjulte gebyrer. Leonora Holidays prioriterer en gennemsigtig kundeservice, hvor du kun betaler den pris, der står på deres hjemmeside.

Rejsebureauet ønsker, at du får det mest afslappende pusterum fra hverdagen som muligt. Derfor kan du kun vælge mellem de bedste ophold i Danmark, så du ikke får nogen ubehagelige forstyrrelser på turen. Alt, du skal gøre, er derfor blot at nyde dit ophold.

Skriv et svar