Arkiver

BlogGuide

Streaming som aldrig før

Aldrig har det været så nemt, som det er i dag, at streame hvad det skal være. Ud over at det er super nemt, er streaming i dag langt hurtigere end nogensinde før.

Frit valg på alle hylder

Der findes et hav af tjenester som tilbyder streaming. Et hurtigt tjek på nettet giver dig så mange muligheder at det kan være svært at finde rundt i. Der er tjenester for alt. Leder du efter nyheder, så findes det. sjove videoer. Katte og hunde der laver sjove ting, mens de siger hysterisk morsomme lyde, det findes. Film, bøger og musik er nok det der bliver søgt mest på. Der findes tjenester som tilbyder streaming af lige netop det du mangler.

Gratis streaming

På gratismarkedet skal du være en lille smule på vagt. Biblioteket er nok det eneste sted som både er gratis og helt sikkert lovligt. Kunstner frigiver sommetider gratis musik eller bøger. Dem kan du også roligt regne med. Men der findes også en hel niche af ulovlig streaming. Pirater som til gengæld for data giver dig gratis adgang til et eller andet. Det er højst sandsynligt ikke besværet værd. Desuden er det hamrende ulovligt.

Købt og betalt streaming

Der findes tjenester som du kan betale et beskedent beløb til og streame fra. Helt lovligt. Film, bøger og musik er nok det der bliver søgt mest på. Der findes tjenester som tilbyder streaming af lige netop det du mangler. Når du køber abonnement kan du frit benytte tjenesten og alt dens indhold. Kig dig omkring på nettet. Sammenlign de forskellige tjenester. Kig ikke kun på pris. Hold nøje fokus på indholdet. Hvis du kun har øje på prisen, kan du risikere at købe noget du alligevel ikke får brugt. Gør dig klart hvad du vil streame, for du binder dig til noget som helst.

Skriv et svar