Arkiver

Nyheder

Tilgå data fra flere systemer i ét system

Ønsker du en løsning, hvor du samler data fra kommunikation med kunden i ét system, skal du på jagt efter et kontaktcenter, fx Puzzel. Sådan ét kan du så integrere med et system, der kan visualisere dine Puzzel-data og også lader sig integrere med de andre systemer, du nu bruger i din virksomhed.

Sådan et system kunne være IntraManager Board.

Let arbejdsgange med integrationer

Fx kan IntraManager Board udvides med talrige integrationer, så det kan fungere med og visualisere data fra vidt forskellige systemer, fx Puzzel, Microsoft Excel, YouTube og Zendesk Chat. Er du interesseret i IntraManagers muligheder og integrationer? Så læs mere om vores integrationer her. Ved at samle alle dataene for performance i ét system med integrationer, kan arbejdsgange lettes.

Datavisualisering i realtid

Lad os se på Microsoft Excel-integrationen som eksempel. Med den kan du forbinde Excel-ark med IntraManager Board, der kan gøre dataene i regnearket mere overskuelige. Og når dataene i arket bliver opdateret, bliver de data, Board har at visualisere, selvfølgelig også opdateret. Så du vil kunne få visualisering af data tæt på realtid i samme system, som du også tjekker op på talrige andre ting.

Saml systemer med Board-integrationer

Som sagt kan du også finde en integration til Zendesk Chat, der giver dig nye måde at være i dialog med kunder på, da du kan starte en samtale med dem, mens de besøger din hjemmeside. Vælger du at få en integration, der lader dig bruge Zendesk Chat i IntraManager Board, skal du ikke til at gå fra ét system til et andet for at tage kontakten med kunder på din webshop, for du gør det i Board.

Gør du brug af mange systemer i virksomheden og har svært ved at holde styr på dem? Tjek efter integrationer til IntraManager Board, der giver dig fuld adgang til deres funktioner i ét enkelt system.

Skriv et svar