Arkiver

Nyheder

Teambuilding, der sent vil blive glemt

Har du en flok seje medarbejdere på din arbejdsplads, der ikke er bange for at blive kastet ud i noget, de måske ikke er helt sikre og vante i? Det er altid fedt at have medarbejdere og kolleger, der virkelig tør at komme på usikker grund, og ved at facilitere netop det i faste rammer, kan det være, du kan få at se, hvordan samarbejdet pludselig kommer i fokus blandt kollegerne, når de kommer ud for forskellige prøvelser. Det er noget af det, teambuilding kan sørge for.

Hvis I gerne vil have arrangeret en firmatur, hvor teambuilding er noget af det, der er i fokus, kan I kigge nærmere på World of Adventure, der arrangerer ture med start i Aarhus. Det gør, at I kan starte lokalt og tæt på, hvor jeres virksomhed ligger – og dermed måske også, hvor hovedparten af jeres ansatte bor. Det gør det rent logistisk en del nemmere at sammensætte programmet, da der er færre ting at tage højde for i forhold til transport.

Bred jer ud geografisk

At man starter i Aarhus, behøver ikke nødvendigvis at betyde, at man også bliver i Aarhus – det kan være, I skal lade turen gå til andre områder i Jylland, hvor der er mulighed for at lave nogle aktiviteter, der ikke fungerer helt så godt i Aarhus. I kunne for eksempel tage til Silkeborg, hvor det vil være muligt at tage på kanosejlads på Gudenåen.

Teambuilding kan være mange ting. Det handler også om, at I vurderer, hvad der vil give mening i jeres virksomhed. Tænker I ikke, at jeres medarbejdere får noget godt ud af udendørs aktiviteter og friluft? Så er det måske heller ikke det, I skal fokusere på. Godt nok kan der komme meget godt ud af det, også selvom man ikke venter det, men vil I køre den lidt mere sikkert, kan det også være andre muligheder, der skal på tale. Det kunne for eksempel være madlavning, hvor man pludselig ser, hvordan man er som holdspiller.

Forbedr arbejdsmiljøet i virksomheden

Arbejdsmiljø er alfaomega i alle virksomheder. Det er noget, der er kommet mere og mere i fokus gennem de senere år, og det med rette. Et godt arbejdsmiljø betyder ofte glade medarbejdere, der har de perfekte rammer for at arbejde effektivt. Mange tænker på arbejdsmiljø som de rent fysiske rammer, hvor ergonomi og aktivitet er noget af det, der fylder meget, men det psykiske har også en enorm indvirken på trivslen. Det er noget af det, man er nødt til at tage højde for og huske på.

Noget af det, der kan styrke de indbyrdes arbejdsforhold på arbejdspladsen, er netop, at medarbejderne føler, de kan stole på hinanden, og at de tør bede om hjælp, hvis der er opgaver, der ikke går, som man havde håbet, og som måske er uden for ens kompetenceområde. Ved at have været gennem forskellige teambuildingaktiviteter og andre forskellige former for arrangementer er der forhåbentlig blevet faciliteret for, at medarbejderne kan hjælpe hinanden, men også at de hver især tør træde lidt ud af komfortzonen for at løse opgaver.

Skriv et svar