Arkiver

Nyheder

Flyt hjemmefra med manér

At flytte hjemmefra er en stressende og overvældende periode i livet. Heldigvis er der måder at gøre processen meget nemmere og mindre stressende. Du kan nemlig finde megen hjælp fra familie og venner men også på nettet. Har du brug for at gøre din flytning let, er der masser af smarte måder at komme omkring flytningen på!

Læs med her for tips til, hvordan du får en nem og god flytteoplevelse!

Spørg nogen med erfaring

De fleste mennesker over 25 har prøvet at flytte mindst en gang i deres liv, og de har uden tvivl en masse tips til, hvordan du kommer bedst igennem din flytning og undgår de samme fejltagelser, som de selv har begået. Derfor bør du alliere dig med nogen, der har prøvet at flytte før, som du tør spørge til råds og henvende dig til, når du er i tvivl om noget.

Når du flytter ud, skal du også pludselig have en hel masse flytte hjemmefra ting, som kan fylde i din nye lejlighed. Du kan finde mange ting, der kan gøre flytningen lettere på Gomule, som er en alt i en-løsning. Her kan du bl.a. finde det perfekte flytte-kit, så du kan være godt stillet, når du endelig er flyttet!

Find ud af, hvad du skal have med

Du kan beregne, hvor mange flyttekasser, du cirka får brug for hos Gomule. Det kan nemlig være svært at gennemskue, hvor meget dine flytteting fylder. Du bør også gennemgå dine personlige ejendele og sortere i, hvad du ønsker at tage med dig, og hvad der skal sælges videre eller blive.

Du skal desuden huske at give besked om din flytning til bl.a. din læge og din kommune. Det kan gøres på Borger.dk, og skal senest være gjort fem dage efter din flytning. Lav desuden et navneskilt på din nye postkasse, så postbuddet kan finde dig.

Skriv et svar