Arkiver

Sponsoreret indhold

Tag på en togferie gennem Europa

Har du altid drømt om en ferie gennem Europa, hvor du oplever langt flere lande og byer, samtidig med du kan nyde den skønne natur og kultur på din rejse? Så kan en togferie være det du leder efter. Her har du muligheden for at rejse gennem Europa på skinner, med de skønneste oplevelser, både på rejsen, men også ved de forskellige stops.

Hvorfor skal du tage på en togferie?

Du skal vælge en togferie, hvis du ønsker at opleve mere end det sædvanlige på en og samme rejse. Alt efter hvilken togferie du vælger, kommer du igennem forskellige lande og byer, hvor du har mulighed for at opleve kulturen og udforske de mange sædværdigheder, som Europa har at byde på. En togferie kan være sammensat på den måde, at enten hele rejsen forgår på skinner, eller en af vejene erstattes af transport med et fly. Dette afhænger af hvilken togferie, du vælger.

At rejse med tog, giver nogle helt unikke muligheder for at opleve den skønne omkringliggende natur, på togets rute. Her vil der være mulighed for at køre over velkendte togbroer eller se naturfænomener, som du ikke vil opleve i et fly eller på vejene.

De forskellige togferier

Der findes et bredt udvalg af togferie gennem Europa, hvilket betyder at der med stor sandsynlighed også vil være en for dig. Du kan blandt andet tage på en togferie til Skotland, hvor du undervejs har stops i Köln, London, Fort William, Mallaig, Inverness, Pitlochry og Edinburgh. Ligeledes er der også mulighed for en togferie til Budapest i Ungarn, hvor du oplever at køre med tog fra Danmark til Hamborg, hvorefter der skiftes til et nattog som bringer dig til Wien. Herefter vil det sidste tog transportere dig til Budapest, hvor du har tre skønne overnatninger. På hjemturen vil du have en overnatning i det historiske Berlin.

Skriv et svar