Arkiver

Nyheder

Reper – hvad er dit online omdømme

www.reper.com er et nyt start-up der er blevet lanceret for nyligt. Deres mission er at bliver stedet hvis man har brug for kendskab om en persons online omdømme. Siden kommer til at indeholde en enorm database over personers omdømme, som brugere der er tilmeldt tjenesten kan se og kommentere på. Hvis man ikke er tilmeldt tjenesten kan man kun søge i databasen.
Hvis man vil kommentere på andres omdømme kan dette både foregå som anonym eller hvor andre kan se hvem der står bag kommentarerne.

Info: Servicen er pt. i private beta, men man har mulighed for at tilmelde sig og være en del af testerne inden servicen går live for alle.

Konklusion fra Trendsonline.dk: Som nævnt ovenfor er tjenesten pt. i private beta og derfor svær at bedømme om den bliver en succes eller ej. Om folk er interesseret i at kunne bedømme hinanden. Hvordan Reper.com vil styre spam fra folk der synes det er sjovt at give en anden person et dårligt ry eller lign., er svært at sige. Vi følger med på Trendsonline.dk og ser hvad der kommer til at ske med www.reper.com

http://www.reper.com

Skriv et svar