Arkiver

Nyheder

Top 10 over web-teknologier der bruges

Spionage på konkurrentens hjemmeside. Kendskab til hvilke teknologi der er brugt, uden stor kendskab til programmering. Ja det lyder for godt til at være sandt. Men det er det ikke! Tidligere når man så en hjemmeside og tænkte på hvordan den var lavet og hvilke teknologier der lå bag. Hvis man havde lidt kendskab til kode kunne man tidligere lave en besværlig analyse, der var omfattende og kunne blive meget langhåret.

Det er slut nu. Med et lille plugin til Firefox kan man nu se om www.computerworld.dk bruger Google Analytics, om deres billedfremviser er lavet i Jquery eller lign. For en online opdagelsesrejsende er dette værktøj virkelig meget spændende, og giver et hurtigt overblik over hvilke nye teknologier der bliver brugt ude i den store online verden. For alle nysgerrige der gerne vil vide om deres favoritside bruger Google Analytics eller andre web teknologier.

Systemet har i dag 127 applikationer den kan undersøge. Denne liste bliver hele tiden udvidet og det er også muligt selv at komme med forslag til hvilke web teknologier man fremadrettet også skal kunne undersøge.

Wappanyzer er udviklet af den hollandske websmed Elbert F. der pt. er bosiddende i Australien. AOE media GMBH har været med i opstartsfasen for at sikre at produktet er blevet udviklet til det stadie det er i nu.

Wappanyzers mission er ikke kun at lave spionage på hjemmesider. De tilbyder desuden en statistik over hvilke web-teknologier der bliver brugt mest på hjemmesider.

Helt igennem en rigtig smart service der skal udbredes blandt alle nysgerrige og online opdagelsesrejsende.

Top 10 over alle web-teknologier der er installeret

Top 10 over cms systemer der er installeret

Top 10 over shop løsninger der er installeret

Top 10 over statistik værktøjer der er installeret

www.wappalyzer.com

1 kommentar

Skriv et svar