Arkiver

Nyheder

WPauctions – auktioner på din blog

Hvis du har en blog og gerne vil kommercialisere på dine besøgende, så kan du benytte dig af denne nye startups webtjeneste. Dog skal nævnes at webtjenesten kun understøtter WordPress, der også er den mest brugte platform til at lave blogs.

WPauctions er et plug-in, som du kan downloade og installere genem din WordPress-administration. Når pluginnet er installeret kan du i løbet af få minutter være i gang med din auktion på din Wordpres blog.

Nogle af funktionerne i WPauctions giver muligheder for at sælge varerne direkte gennem bloggen og kun udbyde dine auktionsemner til de registrerede brugere på din blog. Det hele foregår enkelt og nemt og integreres i bloggens eksisterende design.

Alt i alt, en smart måde hvor man kan give din blog nye muligheder for indtjening blandt dine besøgende. Hvis du er en musiker eller grafisk designer vil du virkelig kunne bruge dette plugin til din WordPress blog til at fremme dit eget arbejde.

Nedenfor ses en video af hvordan tjenesten virker

www.wpauctions.com

4 kommentarer

 • Ingen tvivl om, at det da lige skal prøves af. Desværre bruger jeg på min pejseblog Blogger-platformen, men det gode ved blogs er jo, at de kun tager 5 minutter at få oprettet, så laver da lige en ny til formålet 🙂

 • Ja, vi regner også selv med, at begynde at bortauktionere trends eller lign;)
  Du må lige skrive en kommentar, når du også har testet det ordentligt igennem.

 • Hej Daniel
  Har du nogen erfaring med dette plugin? Og ved du / kender du til om der er nogen der har tilføjet VISA/Mastercard osv. så det ikke kun er PayPal?

  • Hej Bjarni

   Tak for din kommentar
   Jeg har tidligere kigget på et e-commerce plugin der hedder Volusion, det kræver dog man har en account ved dem, men det starter ved $29 pr. måned.
   Volution understøtter Visa mv, men jeg mener at det kræver man har en paypal som pengene ryger over på.
   Du kan se plugin og Volution på nedenstående links

   http://wordpress.org/extend/plugins/volusion/
   http://www.volusion.com/

   Hilsen

   Daniel
   Trendsonline.dk

Skriv et svar