Arkiver

Nyheder

Tanker på farten – Martin Thorborg som innovationsminister

Så har undertegnede også modtaget kuverten med det ypperste indenfor dansk innovation, Nemidé, med posten. Et stykke pap med nogle tal på, det digitale møder det analoge. Jeg forstår ikke hvorfor det er et skridt frem og to tilbage når innovationsprocessen har været i gang her. Nemidé skrevet i punktstørrelse syv, jeg er glad for jeg ikke bruger briller. Og jeg er godt nok ikke glad for Nemidé og et stykke pap!

Det er godt tænkt, NOT. At man bruger denne innovation til at komme ind på Netbank, Skat og mange andre offentlige instanser. Det kan gøres meget bedre, ja hvis vi skal bruge et innovativt udtryk der er helt på højde med Nemidé, så er det en ommer!

Martin Thorborg som innovationsminister
Nu er der snart valg, om det bliver rød, grøn, gul eller blå fløj der vinder det er ligegyldigt for undertegnede, måske ikke helt. Men undertegnede mener at Danmark virkelig har brug for nytænkning, og her vil jeg lade jungletrommerne og twitter med til at sprede budskabet. Mit scenarie er følgende, Martin Thorborg bliver innovationsminister efter en jordskredssejr med partiet Innovationspartiet (måske ikke det mest innovative navn). Han udnævner herefter rådgivere, som han finder blandt Danmarks innovative elite, her snakker vi ikke om gråhårede herre og damer, nej vi skal have unge folk der virkelig kan være med til at flytte Danmark og stoppe for den ene fejlslagne satsning efter den anden. Hvis Martin stiller op, så ved jeg i hvertfald hvem jeg stemmer på!

Skriv et svar