Arkiver

Nyheder

Fjollet fredag – kampen mod lampen

Man står midt i en arena og din modstander kommer mod dig, han hæver sværdet og forsøger et hårdt slag mod dig. Du er hurtig og manøvrer væk fra slaget, du sender et præcist slag afsted der rammer modstanderen hårdt på armen – din dyre lampe vælter til den ene side og smadrer ned i dit glasbord. I et øjeblik havde du glemt hvor du befandt dig, men tydelige beviser i stuen giver dig svaret, du var ikke i en arena, men i stuen med din nye spillekonsol Kinect eller Move.

Så er det fredag, fjollet fredag, frem med controlleren eller frem med kroppen hvis du har købt en Kinect til din Xbox. Hos Trendsonline.dk er vi ikke ejer af Kinect men har en Playstation Move og nogle af de videoer der kan ses nedenfor kunne ligeså godt være sket med en Playstation Move. Men husk at passe på for det kan nemt gå galt, og pas nu på hinanden hvis i spiller to. Rigtig god fredag og god weekend.

Skriv et svar