Arkiver

Nyheder

LeWeb2010 – Tre spændende vindere er klar til vækst

Trendsonline.dk står i konkurrencernes tegn, forleden havde vi fat i den danske entreprenør konkurrence Ivækst og samtidig har der løbet en noget større af stablen i Paris. Leweb er en europæisk startup konkurrence der starter ud med 400 håbefulde startups der hver især tror på lige netop deres idé.

Pitch og udskillelse
Ideerne pitches overfor publikum og dommere og langsomt bliver fårene skilt fra bukkene og man er nede på 16. Hvis man er i den pulje, er man kommet rigtig langt. Men som entreprenør med egen startup så handler det om at vinde og blive nummer et, eller ihvertfald blive kåret som nummer et.

Nummer to og tre blev også nr 1
Dommerne havde problemer med at vælge en startup der indeholdt alle værdier som vinderen af LeWeb startup konkurrence skulle besidde. Originalitet, teknologi og vækstmuligheder, de kunne ikke vælge en startup og derfor blev det hhv. Super Marmite, der vandt for den mest originale startup. Waze vandt på teknologi siden og Paper.li, vandt på vækst siden. Trendsonline.dk ønsker de tre vindere tillykke. Det er ærgerligt at der ikke er nogen danskere i mellem hverken de sidste 16 nominerede eller finalen, det må vi krydse fingre for der er næste år. Men vi kan da glæde os på vores helt egne vegne at en af de tjenester vi har skrevet om i vores mode serie var blandt de 16 sidste.

Trendsonline.dk laver en opfølgnings artikel på de tre vindere af Leweb startup konkurrencen.

www.waze.com
www.paper.li
www.super-marmite.com/meals

Skriv et svar