Arkiver

Nyheder

Tubeify – en rejse tilbage i tiden

Man kender tidsmaskiner fra mange film, men den der står klarest er en hvis DeLorean fra kult filmene med Michael J. Fox “Tilbage til fremtiden”. Her kommer hovedpersonen både frem og tilbage i tiden. Webtjenesten Tubeify er ikke helt så smart, men mindre kan også gøre det.

Hvad er Tubeify
Man har set mange musiktjenester der hver især prøver at kapre brugernes gunst. Spodify, Grooveshark og mange flere. Men ingen af dem har haft video elementet med eller sagt på en anden måde, måske har de haft det med, men de har ikke gjort det på denne enkle og geniale måde. Efter gennemgangen af webtjenesten kan Trendsonline.dk sagtens se at den har nogle uslebne kanter, men det er stadig en diamant der funkler og har et enormt spændende potentiale. Måske ikke kun deres tjeneste, men selve ideen om at bruge youtube til dette er sgu genialt.

Et skridt tilbage i historien
Du vælger et årstal og du sætter dig ind i tidsmaskinen, få sekunder senere står du med en top 100 fra dette årstal. Du trykker play og kan nu blive underholdt med både musikvideo numrene fra dit valgte årstal. Kvaliteten er måske ikke bragende god og det kan sagtens være en live optagelse man møder, men det går nok. Hvis man falder over et nummer man finder interessant kan man nemt købe det fra selve webtjenesten.

Ecosystem fyldt med indhold
Men som startup hvad kan du bruge det til. Trendsonline.dk tror faktisk rigtig meget. Kig lidt på systemet og erstat musikvideoer med noget andet og prøv at kigge på forskellige forretningsmodeller omkring dette. Der skal ikke meget til før en entreprenør-mind kommer op med x antal spændende idéer. Trendsonline.dk glæder sig ihvertfald til at skrive om dem. Hvis webtjenesten ikke kan bruges til inspiration, så kan det ihvertfald bruges til at gøre en kedelig dag lidt sjovere, og for at blive i tilbage til fremtiden, så kan de fleste måske huske en hvis guitarsolo, http://www.youtube.com/watch?v=d4Cr7kxjSBs

Orginalen af guitarsoloen kan ses nedenfor og kan selvfølgelig også findes i Tubeify

Skriv et svar