Arkiver

NyhederPlatform

Groupons forretningsmodel og ni andre til din inspiration

Går du efter Chris Andersson Free eller er du hoppet med på social shopping bølgen. Der er mange valg og der kommer hele tiden flere forretningsmodeller man tidligere ikke kunne forestille sig. Men hvordan finder du frem til den model der passer din startup og hvad bruger nogle af de største og mest trendy startups ligenu. Læs med i denne artikel og se den Slideshare vi har fundet til dig

Inspiration er en vigtig ting, og nogle gange kan man via inspiration fra andres forretningsmodeller tilsat krydderi fra ens egen kreativitet komme frem til noget rigtig interessant. Måske en helt ny startup eller bare en ny idé der kan gøre din startup endnu mere succesrig. Trendsonline.dk er faldet over en spændende Slideshare præsentation der viser nogle af de mest spændende forretningsmodeller i 2010.

[slideshare id=6434921&doc=2010modelsreduced-110103065514-phpapp02]

1 kommentar

Skriv et svar