Arkiver

Nyheder

RightSignature – Få underskriften hjem hurtigst muligt

At sælge er det fedeste for en startup. Man ved at andre synes om produktet, det du har brugt de sidste mange tusinde timer på, nætter, dage, det har været topprioteret og det har betydet ofringer hos familie og venner. Men du er entreprenør og vil i mål. Din startup er kommet et langt stykke, nu hvor du er nået hertil kommer der andre fokusområder, et af dem er cashflow, og den hurtigste vej til at få penge i kassen.


Den hurtige underskrift
Hvis du har en webtjeneste eller lignende der kræver en underskrift fra din kunde, så står du med en udfordring. At trykke sine kreditoplysninger ind på en hjemmeside er nemmere end at få nogle til at skrive under, men hvis det kræver en underskrift, så gælder det om at gøre det nemt som overhovedet muligt for din kunde. Her kommer webtjenesten RightSignature ind i billedet, en webtjenestehvor du kan sende en kontrakt til din kunde, med et underskriftfelt der kan underskrives direkte i webbrowseren på computeren, på en iPhone eller iPad. RightSignature har endda afkrydsningsfelter der kan bruges hvis der er flere muligheder i kontrakten.

Hvorfor er det vigtigt
Desto nemmere du kan gøre det for din kunde desto bedre, du kender det fra dig selv, hvis der er et bump på vejen så overvejer du en anden rute, i dette tilfælde udskyder din kunde at skrive under på papiret. Derfor er RightSignature en rigtig god og anvendelig webtjeneste for startups der kæmper med at få pengene fra deres kunder. Men hvorfor er det vigtigt tænker du, du er måske en af de heldige der har investor kapital og kontoen bugner. Ja, den bugner måske nu, men hvis du ikke får lavet en helt klar procedure for at få penge ind og få kontrakter i hus hurtigst muligt så overlever du ikke. Undertegnede hos Trendsonline.dk taler af bitter erfaring.

Der er ikke kun en rigtig måde
Så snart du har aftalt med en kunde, han gerne vil købe din webtjeneste eller service, så er det afsted med en kontrakt eller ordrebekræftelse. Når kunden modtager ordre skal du i samme øjeblik sende en faktura, du kan læse en tidligere artikel, hvor ny viden sikrer betaling hurtigere ved at gøre det nemmere for din kunde. Jo hurtige du kan få pengene i banken desto bedre. Lav ikke en fast faktura dag, lav en fast faktura time, så du hver dag har fokus på dette område, check op på om der er betalt eller ikke betalt. Derfor kan det også anbefales hvis du gennem din forretningsmodel kan flytte betalingen over så det bliver en månedlig betaling frem for en faktura der skal sendes til din kunde, selvfølgelig kan dette ikke lade sig gøre hvis du sælger timer, men hvis du gør det så lav en plan for fakturering, om du bruger ovenstående model eller noget helt tredje er op til dig, men husk det, for det er vejen til din succes.

Skriv et svar