Arkiver

Nyheder

Infographic – Foursquare vokser med 3400 %

Checkin var den helt store trend i 2010 og det fortsætter nu hvor Facebook Places er rykket ind på dette marked. Men hvor mange lavede check-in på restauranter og hvornår?, i hvilke lande var der flest check-ins? Hvilke film var den mest besøgte gennem et check-in? Få svar på alle disse spørgsmål og meget mere i nedenstående infographic.

Trendsonline.dk har fundet denne infographic fra Foursquares officielle blog, man må sige de virkelig har vokset de sidste 12 måneder, 3400 %, det kan man kun tage hatten af for. Foursquare kører med på bølgen og trenden vi skrev om i vores kig i krystalkuglen, lokal, artiklen kan læses her – online trends 2011, og derfor kan man kun forvente en fortsat vækst og hvis de hopper med på Lokale tilbuds bølgen og gør det nemmere at implementere for de enkelte virksomheder, så står de stærkt. Trendsonline.dk vil ihvertfald følge dem og smide dem på vores watchliste, som bliver en ny del på Trendsonline.dk

Trendsonline.dk kommer med en spændende fokusserie om “Lokale tilbud”, her kommer vi også rundt om Foursquare og selvfølgelig de helt store spillere som Groupon, det kommende Google Offers og Facebook. Læs mere i løbet af ugen.

Skriv et svar