Arkiver

Nyheder

Fokus – DBA.dk satser også på Groupon modellen

DBA er hoppet på Groupon bølgen og udvider forretningen med en ny hjemmeside der hedder MyDeal, dette er endnu en af mange gruppekøbssider der ser dagens lys både i Danmark og resten af verden.
Danmarks største handelsplads på internettet, DBA er netop gået i luften med et helt nyt koncept. Hjemmesiden hedder MyDeal og indeholder tilbud til danskerne.

Med MyDeal får online-shoppere mulighed for at opdage styrken ved gruppekøb og spare penge på en lang række produkter og services fra såvel lokale som nationale udbydere. DBA har i mange år forsynet Danmark med et stort udvalg af gode tilbud på alt lige fra børnetøj over biler til iPhones. Nu går virksomheden skridtet videre.

”På DBA har vi hver eneste måned mere en 1,1 million danskere, der er på jagt efter en god handel – både lokalt og nationalt. Med MyDeal giver vi nu brugerne supplerende tilbud på varer med en meget høj rabatprocent,” fortæller Simon Karsø, der er kommunikationschef hos DBA og MyDeal.

” Lanceringen af MyDeal kommer på et tidspunkt, hvor danskerne shopper mere på nettet end nogensinde før. Ifølge Dansk e-handelsanalyse oversteg den danske e-handel 40 milliarder i 2010, og selskabet forventer en vækst på op mod 15 procent i 2011.

”At finde gode tilbud på nettet er ikke længere en trend hos danske forbrugere, det er mere en forventning. MyDeal giver samtidig annoncørerne en god mulighed for at få synliggjort deres tilbud for millioner af danskere hver eneste dag,” lyder det fra Simon Karsø.

Tilbuddene på MyDeal inkluderer over 50 procent rabat, og for at markere lanceringen vil brugere landet over i denne weekend have adgang til et unikt tilbud fra Magasin. Her kan brugerne købe et gavekort til Magasin til en værdi af 500 kroner for kun 250 kroner.

MyDeal er et tydeligt tegn på at kampen om gruppekøbskunderne kun lige er startet, det bliver spændende at se Downtown og Sweetdeal kan få konkurrence fra dette nye site. Trendsonline.dk følger som altid med på sidelinien.

www.mydeal.dk

1 kommentar

  • Endnu én, der er godt nok mange sider, en 12-13 sites, der basalt set kan det samme. Hvis man vil være opdateret på markedet skal man derfor tilmelde sig 12-13 mails, hvilket blev for meget for mig.

    Jeg fandt derfor http://all2day.dk , som samler alle tilbudende i én mail, og hvor man kan se dem på deres side, uden at man skal tilmelde sig først, hvilket nogle af sites’ne kræver.

Skriv et svar