Arkiver

Nyheder

Interview med Iværk-TV – Casper Lohse

Du kommer garanteret ligesom undertegnede tit forbi spændende websteder der indeholder video der kan gøre din startup bedre. Youtube ligger inde med så meget spændende information, TEDx er også en inspirationskilde, men hvis man kunne samle alt informationen, så det kun var det der kunne øge dine chancer for succes. Iværk-TV er lige præcis dette. En forholdsvist nyt websted hvor du kan finde rigtig meget inspirationsmateriale fra danske og udenlandske startups. Trendsonline.dk har taget en snak med stifteren fra Iværk-TV Casper Lohse


En videoplatform for startups hvor alt den bedste information bliver samlet. Men helt præcis hvad er det og hvor mange videoer ligger der i dag på websiden.
Iværk-TV.dk er en ny, dansk video-platform, der er henvendt til iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Formålet med sitet er, at samle de bedste videoer, der ligger på det store internet inden for en masse relevante kategorier som eksempelvis branding, innovation, ledelse, marketing og sociale medier”.

Casper Lohse fortsætter, “Sitet har snart rundet 100 videoer, og blandt disse kan man både finde danske og udenlandske videoer i form af TV-indslag, foredrag, private videoer med iværksættere og igennem mange andre kanaler”.

Det er endnu et ungt håbefuldt talent der står bag webtjenesten og som ligesom rigtig mange andre drømmer om at kunne leve af at starte webprojekter.
“Mit navn er Casper Lohse, og jeg er en 20-årig iværksætter, som driver en masse forskellige internetkoncepter og altid har nye projekter i støbeskeen”.

“Jeg elsker selv, at blive inspireret af andres erfaringer som iværksættere, og derfor tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne dele de videoer, som jeg fandt mest interessant på en stor portal, så andre også kunne få glæde af dem og selv byde ind med deres foretrukne videoer”, siger Casper Lohse, stifteren af Iværk-TV.

“Alt for mange taler om, at tjene hurtige penge og købe dyre biler m.m., men i virkeligheden får man ikke succes, hvis man udelukkende fokuserer på pengene”

Der er rigtig mange videoetjenester i udlandet og Trendsonline.dk har tidligere skrevet om flere af dem. Men hvor kommer inspirationen fra til Iværk-TV
“Jeg har ikke kendskab til video-platforme i udlandet omkring iværksætteri, der samler videoer fra en masse forskellige kilder i den forstand. Men det er klart, at de mange forskellige videoer på TEDx bl.a. har været medvirkende til, at jeg tænkte, at man måtte samle en masse kvalitetsmateriale ét sted”.

Iværk-TV udvider hele tiden og fremtiden ser også spændende ud med hvilke typer indhold er kommer til fremtiden
“Lige nu er der mange videoer fra større foredrag og TV-indslag. Men jeg håber på, at der i fremtiden vil være endnu flere iværksættere, der vil starte deres egne TV-kanaler, så Iværk-TV.dk kan udbrede disse videoer også. Bl.a. Martin Thorborg er et godt eksempel på, hvordan man kan få stor succes med sin egen kanal, eftersom han har Thorborg.tv”.

Jeg går allerede nu og planlægger, hvordan det skulle fungere i praksis og det er helt sikkert noget, der vil blive lagt vægt på i fremtiden. Men der går noget tid, inden det bliver realiseret”.

Fremtiden er særdeles lys. Der er massevis af godt kvalitetsindhold på internettet, og jeg håber selvfølgelig, at endnu flere iværksættere vil skabe deres egne TV-kanaler og Iværk-TV.dk samtidig kan opfordre nogle til at lave nogle videoer dedikeret til os. Med eksklusivt materiale i fremtiden, vil vi også kunne skabe vores egen profil og fremstå som et mere troværdigt medie”, slutter Casper Lohse

“Jeg elsker selv, at blive inspireret af andres erfaringer som iværksættere, og derfor tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne dele de videoer, som jeg fandt mest interessant på en stor portal”

Mange går med drømmen om at starte selv, men hvad driver værket og hvad mener Casper der skal til for at have de rette startup gener.

1.     Passionen skal drive værket. Alt for mange taler om, at tjene hurtige penge og købe dyre biler m.m., men i virkeligheden får man ikke succes, hvis man udelukkende fokuserer på pengene. Du kan i hvert fald ikke arbejde ud fra den drivkraft særligt længe. I stedet skal du fokusere på, hvad du interesserer dig for og hvad der giver dig værdi som iværksætter. Når du har fundet ud af det, og har fundet en måde hvorpå du på længere sigt kan leve af det, så har du et fantastisk fundament.

2.     Tro på dig selv. Du vil uundgåeligt møde personer, der siger til dig, om du ikke bare skulle tage et 8-16-job, om du nu er overbevist om, at din idé holder vand, om du har kapital til at blive iværksætter m.m. Lyt til dig selv og gør det, du føler for, så får du det bedste resultat på den lange bane.

Det er altid godt at få ny viden og webtjenester der samler relevant og interessant viden er altid velkomne. Trendsonline.dk glæder sig til at følge med på Iværk-TV og vil løbende linke til god og relevant viden.

Skriv et svar