Arkiver

Nyheder

Update – Timetri.be med fuld fart frem

Den lille Aarhusianske startup vi skrev om i denne startup artikel tilbage i maj, har fået godt fat i løberne rundt i Danmark. Man kan bruge webtjensten til at overskue deres og andres tider fra mange forskellige tjenester og logins. Timetri.be som blev til ved en brainstorm en aften og hårdt bootstrapping har også fået øjnene og opmærksomheden fra andre steder end løberne.

Google har indekseret godt 60.000 nu og Timetri.be rundede de 200 unikke besøgende om dagen for 14 dage siden. Den direkte trafik stiger også rigtig hurtigt – så det virker til at være et godt tegn på at folk synes om siden.

Siden vi snakkede med dem har de forbedret deres system og fået endnu flere løb og løbere ind i databasen. Samtidig med det er deres startup også blevet opsnappet af Løbemagasinet hvor de i det kommende nummer får en artikel. Denne omtale skal nok være med til at give dem et skub i den rigtige retning. Trendsonline.dk håber ihvertfald på det.

Skriv et svar