Arkiver

Nyheder

Denlilletjeneste.dk kan hjælpe med at flytte dit køleskab

En ny webtjeneste har set dagens lys, konceptet eksisterer i udlandet og har gennem webtjenester som Fiverr som den helt store og Zerk og flere andre mindre spillere haft stor succes i USA. Den nye web-baserede tjeneste, som formidler kontakt mellem personer, der har brug for hjælp, og dem som gerne giver en hjælpende hånd.


“Vi vil være Danmarks førende markedsplads for formidling af tjenester mellem privatpersoner”, udtaler de to iværksættere Sara Ohlsson og Rasmus i kor, når man spørger om deres ambition for Denlilletjeneste.dk

Så høj er ambitionen hos iværksætterne Sara Ohlsson og Rasmus Bjerrum, som sammen med en investorgruppe står bag det nye site Den Lille Tjeneste. Tanken bag Den Lille Tjeneste er, at der altid findes en hjælpende hånd i nærmiljøet, som hurtigt kan træde til, når der sker noget uforudset, eller når tiden ikke slår til. Udover at hjælpe hinanden, håber idemændene bag Den Lille Tjeneste på, at mennesker, som ellers aldrig ville have mødt hinanden, mødes og inspirerer hinanden i lokalsamfundet.

Historien bag DenLilleTjeneste.dk starter med et køleskab og slutter med et unikt forretningskoncept:

Jeg havde købt et køleskab på nettet og behøvede hjælp med at få det bragt op i min lejlighed. Et flyttefirma forlangte 800 kroner for et kvarters arbejde, og jeg tænkte, at det måtte kunne gøres billigere, fortæller svenske Sara Ohlsson.

Episoden satte tankerne i gang. Der måtte findes masser af mennesker med lignende problemer, som de ikke kunne løse i en travl hverdag, og så fik Sara Ohlsson en god idé: Hun ville lave et netværk, som hjælper folk med at løse hverdagens små og store problemer til overkommelige priser. Netværket kom til at hedde hinnerdu.se, og det er
den idé, som nu kommer til Danmark under navnet Den Lille Tjeneste.

Det nye netværk formidler kontakt mellem folk, der behøver en eller anden form for hjælp og dem, som gerne giver en hjælpende hånd, forklarer Rasmus Bjerrum, som er en af idémændene bag DenLilleTjeneste.dk.

“Vi vil være Danmarks førende markedsplads for formidling af tjenester mellem privatpersoner”

Opgaverne kan handle om alt fra hundeluftning til at hente tøj hos renseriet, slå græs, samle IKEA-møbler, skovle sne til vinter eller sætte hylder op på børneværelset. Det fungerer ved, at man lægger en opgave op på vores hjemmeside til en pris, man selv bestemmer. Vi formidler opgaven videre, og derefter aftaler man selv detaljerne med den person, som gerne vil hjælpe, siger Rasmus Bjerrum.

Trendsonline.dk glæder sig til at se denne model i Danmark og håber på at Den lille tjeneste kan være som inspirationskilde til andre startuppere med samme eller et helt andet koncept i maven.

1 kommentar

  • Hej Jeg vil gerne benytte den lille tjeneste . Men hjemmesiden er under angreb udefra , så det er ikke muligt at kontakte dem . Nogen der ved hvordan de kan kontaktes udover hjemmesiden.

Skriv et svar