Arkiver

Nyheder

Fokus – Startup Weekend Aarhus – Interview med Family Plus

En af de personer der var modige og dygtige efterfølgende at samle et hold til Startup Weekend i Århus var Mikkel Ranlov, 23 årig der elsker mobil apps, han downloader tyve apps hver uge. Han er pasioneret og går på IMV på første årgang.

Hør med i dette interview af Mikkel om hans projekt Family Plus, interviewet blev lavet til Startup Weekend i Aarhus med musik og startup atmosfære i baggrunden.

Interview med Mikkel Ramlov – Startup Weekend Aarhus

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar