Arkiver

Nyheder

Update – Rockstart og Trendsonline.dk giver din startup unikke muligheder

Er du en af de stærkeste startups i Europa, så ER dette muligheden for dig og Trendsonline.dk kan få dig forrest i køen.

Vil du med til Amsterdam så skal du rykke nu, og her kommer Trendsonline.dk ind i billedet, for hvis du skriver at du har fået kendskab til dette gennem Trendsonline.dk / Daniel Laursen, så kommer du frem i køen

Rockstart der er et nyt acceleratorprogram hjælper de meste lovende nystartede virksomheder med at bryde igennem på global plan. Er du dygtig nok og har den rette idé, så kan du få mentorer der er blandt nogle af de mest spændende navne indenfor tech. Det hele foregår udfra lean princippet som pt. er noget af det mest hotte i Silicon Valley.

Det er kun de 10 bedste der bliver inviteret til Amsterdam og får denne mulighed i et program der i første omgang varer i 100 dage, et sommerprogram på tre måned og tilsidst et roadshow i Silicon Valley på 25 dage og sidst men ikke mindst €15.000 euro i investering.

“Vi er meget glade for, at så mange spændende og succesfulde iværksættere er kommet om bord for at træne den næste generation af startups fra Europa, vi kan ikke vente med at kick off af programmet i marts “siger Oscar Kneppers, grundlægger af Rockstart.”

Vil du med til Amsterdam så skal du rykke nu, og her kommer Trendsonline.dk ind i billedet, for hvis du skriver at du har fået kendskab til dette gennem Trendsonline.dk / Daniel Laursen, så kommer du frem i køen og hopper direkte frem til anden runde. Hvor man som minimum for en Skype snak med flere super spændende VC’s og stifteren af Rockstart.

Tilmeld dig her – http://www.rockstart.com/accelerator.

Husk der er deadline d. 31 januar

Skriv et svar