Arkiver

Nyheder

Få hjælp fra Harvard til at bygge din elevator pitch

Selvom elevator pitchen ikke skal vare mere end et minut lang, kan det være en meget svær nød at knække. Heldigvis er der nu en hjælpende hånd til alle dem der kæmper med at bygge den perfekte elevator pitch. Hjælpen kommer fra Harvard Business School, der har lavet en interaktiv “Elevator Pitch Builder”, hvor du online kan få hjælp til at sammensætte de forskellige elementer af din pitch.

Elevator pitch

Guiden tager dig igennem 5 centrale step: Who, what, why, goal og analyze my pitch og kommer med gode forslag til struktur og ord du kan bruge i de forskellige dele af pitchen.

Selvfølgelig skal du stadig huske at øve pitchen sammen med resten af dit team og teste den på friends, fools and family, før du går ud og prøver kræfter med den i den “virkelige verden”. Men værktøjet fra Harvard er en perfekt måde at komme ud over stepperne, og få det første strukturerede udkast til din pitch.

Long is easy – short is hard (Bill Joos) God arbejdslyst!

Skriv et svar