Arkiver

Kategorier

Nyheder

Balsamiq – et værktøj til at lave mockups.

Jeg får ofte nogle gode idéer, og ofte er mit problem herfra, at jeg grundet manglende grafiske og programmerings-evner, ikke rigtig kan få mine idéer formidlet videre til mit team.

Da jeg var til Startup Weekend MEGA hos Microsoft i Mountain View, CA sidste weekend opdagede jeg værktøjet Balsamiq, som ved drag and drop-muligheder, giver os med masser af idéer til spil, interfaces m.v. muligheden for at formidle dette videre. Man kan gemme sine mockups som billed-filer, og kyle dem ind i en præsentation og herved simulere et virkende produkt. LOVE it!!

Ved download får du ca. 10 dages gratis prøve, hvorefter du for 79 dollars kan købe en licens. Penge der er godt givet ud, hvis du ofte står i samme problem som jeg.